Przejdź do głównej zawartości

A három szakember széleskörű

„Én is korábban lépek be, délelőtt megbeszélés van a weben, és kilenckor megtörténik a frissítés. A fényképeken részt veszünk azon a találkozón, és megnézzük, hogy a nap hátralévő részében milyen fotóink vannak a weben, és mi lesz az újságban. Később, délután egykor újabb ülést tartanak, ahol minden szekció javaslatot tesz arra, hogy mit tegyen a borítóra. Legfontosabb munkám az újság borítója, ahol minden rovatról a legjobb fényképnek kell a mi javaslatunknak lennie.

best europe newspapers list

The best newspapers in Europe

Top 100 Newspapers in Europe

European Newspapers Online

Sebastián szerint az alapvető dolog, amivel egy Clarín-fotónak rendelkeznie kell, az, hogy egyfajta „ablakként” működjön, amely tájékoztatást nyújt a hírekről. Például: azok a fotók, amelyeken nagyon közeli felvételek vannak emberekről, haszontalanok, hacsak nem egy nagyon fontos személyről beszélünk. A képnek képesnek kell lennie arra, hogy megmutassa, mi történt anélkül, hogy elsöprő és zavaró lenne.

valaha. A fotós kávézhatott, vagy beszélgethetett egy kollégájával. De figyelmes volt, és megörökítette ezt a képet” – emeli ki Sebastián Alonso, a Clarín Photography főszerkesztője.

„Hogy egyensúly legyen az elemek száma és az olvashatóság között – vonja le a következtetést. Ezeket a képeket választottam."

újságírók mutatják meg nekem a monitoron, hogy milyen fotót szeretnének”.

Tíz év börtönbüntetést kapott tegnap Egyiptomban az angol nyelvű Al Jazeera tévécsatorna három dolgozója, miután azzal vádolták őket, hogy "támogatták az iszlamista Muzulmán Testvériséget az egyiptomi kormány elleni harcukban".

best asia newspapers list

Top 100 Newspapers in africa

africa Newspapers Online

Directory of america newspapers

Top 100 Newspapers in australia

asia Newspapers Online

Directory of africa newspapers

Ők az ausztrál Peter Greste, az Al Jazzera kenyai tudósítója és a BBC korábbi tudósítója; az egyiptomi-kanadai Mohamed Fahmy, a lánc kairói irodájának vezetője; és az egyiptomi producer, Baher Mohamed.

Greste és Fahmy hét év, míg Mohamed további három évet kapott, "mert letartóztatásakor golyót talált" - magyarázták.

Mohamed Fahmy, Baher Mohamed és Peter Greste

2012. október. Múlt pénteken, október 12-én töltötte be az 53. évfordulóját annak a napnak, amikor La Rioja fővárosának utcáin elkezdték hirdetni az El Independiente-t. Ahogy az várható volt, a korabeli papír- vagy digitális oldalakon nem volt emlék Alipio Eduardo "Tito" Paolettiről.

Az ilyen mulasztás magyarázata egy aktában található, amely még mindig port gyűjt a tartomány bíróságain.
Paoletti nemcsak egyike volt a La Rioja újság kezdetén működő hírszerkesztőség két tagjának, de az 1960-as évek közepén elkerülte annak bezárását, és "polenta, makacsság és tehetség" erejével az utcán tartotta. ahogy korábbi partnere, Guillermo Alberto Alfieri leírta „Alipio Tito Paoletti könyvében” (2008).
Megalakította az Editorial Norte-t Ricardo Mercado Luna ügyvéddel, testvérével, Mario Argentino Paolettivel és az első hírszoba másik támaszával, Daniel Moyanóval. Az újság túljutott az első felhőszakadáson, és megszilárdult „a lényegi kérdések megválaszolásának érdemi erényével, az információforrások felkutatásának sikerével, az interjúalanyok tiszteletével, az írás szigorúságával, pontosságával és tömörségével”. A reggeli lap cikkeket közölt a nemrég megjelent Primera Planából, Mafalda rajzait, Ariel Ferraro költő kulturális rovatát, valamint Miguel Ángel Guzmán plasztikai művész illusztrációit és dizájnját.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Top newspapers

  , który podkową na niebieskim polu. ²³za a — hasło służące do zwoływania rodu, np. w czasie bitwy, umieszczane w górnej części herbu; nie występuje w heraldyce innych krajów. ²⁴ a rzy a z a cza — wojna domowa w Wielkopolsce, toczona w latach – mię- dzy przedstawicielami dwóch rodów możnowładców. Konflikt glowa jak klerycy, ale przybrany w suknie swiecka, i zapytal: -Wyscie, panie, Jurand ze Spychowa? -Jam jest. -Pobożny komtur rozkazal mi prowadzic was. Pojdźcie za mna. I poczal go wiesc przez sklepiona wielka sien ku schodom. Przy schodach jednak zatrzymal sie i obrzuciwszy Juranda oczyma, znow spytal: -Broni zas nie macie przy sobie żadnej? Kazano mi was obszukac. Jurand podniosl do gory oba ramiona, tak aby przewodnik mogl dobrze obejrzec cala jego postac, i odpowiedzial: -Wczoraj oddalem wszystko. Wowczas przewodnik zniżyl glos i rzekl prawie szeptem: -Tedy strzeżcie sie gniewem wybuchnac, boscie pod moca i przemoca. -Alec i pod wola boska - odpowiedzial Jurand.  Wpisy Free